Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nabídka tiskovin Zel(e)ných listů aneb Psát či nepsat, to je oč tu běží

20. 4. 2013

 

Nabídka tiskovin Zel(e)ných listů aneb Psát či nepsat, to je oč tu běží

 

Přestože nám ta reklama vůbec nejde (z úst ani z klávesnice) a propagování vlastních produktů už vůbec ne, pokusíme se teď čtenářům našeho webu nabídnout dvě tiskoviny z našeho pera. Pravidelní návštěvníci dobře ví a někteří z nich dávno už některou mají, ale pro ty nové, občasné či zcela náhodné návštěvníky uvádíme – nabízíme z našich zásob tyto dva útlé sešity, jejichž jsme autory:

 

Jak pěstovat sukulenty? aneb Zel(e)náči radí zelenáčům, formát A5, rozsah 52 stran+ obálka

Vydáno vlastním nákladem, březen 2012, cena 90Kč/ks

info: http://www.zelenelisty.cz/clanky/aktuality-_news_/jak-pestovat-sukulenty--aneb-zel-e-naci-radi-zelenacum.html

 

Sukulenty čeledi Vitaceae - Speciál časopisu Kaktusy, formát mírně větší A5, rozsah 32 stran+obálka

Vydáno jako příloha časopisu Kaktusy č.2/2012, srpen 2012, cena 60Kč/ks

Info: http://www.zelenelisty.cz/clanky/aktuality-_news_/prazdninove-aktuality-----special-na-dve-doby.html

 

Oba sešitky jsme letos sepsali hlavně sobě pro radost a vydali (či nechali vydat) jako propagaci sukulentů. Nemnohé ale o to cennější recenze a pochvaly nám dodávají sílu pokusit se o tuto reklamu a doporučit vaší pozornosti zbytek nákladu, který máme k dispozici.

 

Není úplně vyloučeno, že budeme někdy v budoucnu pokračovat v této aktivitě, zejména by nás lákalo zkusit psát dál na obecnější témata kolem pěstování sukulentů. Zkusíme vás čtenáře vyzvat k nějaké minianketě, jaké téma by zrovna vám připadlo zajímavé a potřebné zpracovat. Pište – komentujte – inspirujte! Někdy opravdu může platit – Vox populi, vox Dei……máte tedy slovo…. J.

tiskoviny.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Blázen!

(Ota, 3. 5. 2013 18:02)

Blázen,kdo nekoupí!! Mám obě publikace a dokonce s podpisy autorů za nezměněnou cenu! Nechápu,že náklad ještě není rozebrán.

Já taky

(Jirka, 12. 10. 2012 9:31)

Něco takového tady opravdu chybí. I já bych si takovou publikaci (od kohokoli nadšeného) rád koupil, kdyby existovala, dokonce v libovolném jazyce. Ovšem k předpokládanému "malonákladu" by se musela zvolit jiná forma než tiskovina. Na druhou stranu jsou některé ty rostliny nebo jejich květy tak atraktivní, že by si zasloužily vytisknout na pěkné křídě. Nemá to řešení.
Dobrá myšlenka - ekonomická sebevražda.....Bohužel.

Re: Já taky

(Šlechta, 28. 1. 2013 12:57)

Ve formě kvalitně zpracovaného PDF by to možná mohlo i dobře vypadat.

Přimlouvám se za:

(Robert, 11. 10. 2012 20:50)

Já nutně potřebuju knihu o cibulovinách a hlízovinách.Rody jako Begonia,Sinningia,Oxalis a africké cibuloviny.Něco takového v ČR chybí.Ukojilo by to kaudexofyly i cibuláře.

Re: Přimlouvám se za:

(puk, 13. 10. 2012 8:24)

hm,hm,hm,knizka o suchomilnych cibulovinach a hluzach/hlavne peknych a malo znamych druhoch / by stala za hriech, aj dva.