Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sobota plná změn

27. 11. 2010

Sobota plná změn

 

Možná jste si všimli, že se se Zel(e)nými listy dnes děly věci. Dnešní sobota pro nás znamenala hledání, zkoušení, přepisování, zkrátka změny. Webmaster projektu e-stranky inovoval automatický editor, což pozměnilo některé parametry stávající šablony ZL. Upravit na ty prapůvodní parametry bychom to neuměli, začali jsme se tedy rozhlížet po nových, webmasterem nabízených šablonách. Večer jsme zakotvili u té současné, která sice také není úplně k naší stoprocentní spokojenosti (ale to asi nebude žádná, pokud ji nevytvoří profesionál na míru), ale působí moderněji a hlavně výrazněji. Není jisté, zda u ní zůstaneme, vše se musí prozkoušet a otestovat. Zároveň jsme mírně pozměnili úvodní slova ZL. Před námi je ještě nedokončený úkol výměny fotografií u některých starších článků.

Jak mi napovídá Jirka, úlohou tohoto příspěvku je uklidnit vás, že ZL nenapadli ani hackeři, ani mimozemšťani, prostě jsme jen z nouze provedli obměnu a ukáže čas, zda k lepšímu. Pro případné negativní připomínky znovu podotýkám, že zasahovat do vzhledu a parametrů šablony umíme jen minimálně, důležité je, že obsah zůstává stejný.

Symbolická je změna hlavní barvy stránek ze svěží „mladozelené“ na zralejší odstíny „středozeleně“. Asi jsme opravdu pokročili od budování přízemí k celkové stavbě se střechou, okny, dveřmi a terasou. To, že občas vymalujeme fasádu či interiér, neznamená, že provádíme hned totální rekonstrukci. Zachovejte nám věrnost, my zkusíme taky vydržet. R.(+J.)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář