Jdi na obsah Jdi na menu
 


Potlach v ohrožení

11. 8. 2013

 

Potlach v ohrožení

 

Kdybych to byl býval věděl,…….tak jsem nic takového neorganizoval.

Takže první aktualizace naší plzeňské sukulentářské miniakce bude vyznívat rozpačitě. Kdybychom bývali letos vše zrušili hned na začátku, spousta kamarádů by nám to zpětně vyčítala. Tak jsme ji zkusili vyhlásit a teď je to zase obráceně – odpískáte to nakonec vy za nás. Je sice pravda, že nejpočetrnější ročník našeho setkání byl ten úplně první a pak už účast jen klesala, ale přece jen – každá taková akce má jistý minimální počet účastníků, pro který se to vůbec vyplatí organizovat.

Tím, že jsme se snažili dát akci co nejdůstojnější rámec, musíme zaplatit určitý obolus za pronájem sálku a propůjčení projekční techniky. Tuto částku je nutné vybrat na vstupném, které zase musí být přijatelně nízké. Prostě pokud nás nebude aspoň dvacet, akci odvoláme. V situaci, kde je vše domluveno včetně zajištěných zajímavých přednášek a domluvené dobře obsazené sukulentní burzy (i my jsem chystali pár skutečně velkých špeků) je to samozřejmě škoda. Dotovat ani sponzorovat to nemůžeme, od nikoho to ani nechceme, prostě o tom rozhodnete vy, potenciální účastníci akce. Navíc my s ní máme jenom a jenom starosti, takže se nám na jednu stranu spíše uleví.

Zatím se přihlásilo celkem 6 zájemců, z toho 3 mailově a 3 telefonicky. S námi pořadateli a přednášejícími (od kterých ale nemůžeme nic vybírat, když už přednáší bez honoráře) je nás deset. Nebudeme rozesílat žádné osobní pozvánky, myslíme si, že tím, jak se akce opakuje již několik let po sobě ( a termín poslední sobota v srpnu se dobře pamatuje), tak o ní většina sukulentářů ví. Vyzýváme tedy všechny, kdo zatím o účasti na letošním Sukulentářském plzeňském potlachu jen uvažují, aby se přihlásili s tím, na kolik procent je možné s nimi počítat. Pokud ani tato metoda nezabere, vyhlásíme na tomto místě za týden odvolání akce. J.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář