Jdi na obsah Jdi na menu
 


No je tohleto možný - už zase?

27. 1. 2011

No je tohleto možný – už zase?

 

Tak, a už jsme čtyřročáci. Čtyři roky - čtyři nohy (tedy někdy šest i s pauzistou Chróstalem). Nebo taky třeba čtyři kola u vozu. Prostě znamení, že jsme chytli jakous takous rovnováhu. Píšeme si co chceme a kdy chceme, žádný nám do toho moc nemluví, ani hackeři si o nás kolo neopřeli, no prostě zel(e)ná pohoda.

Ani se mi nechce moc koukat nazpátek, jako spíš dopředu. Má smysl ještě pokračovat ve stejných kolejích? Zůstat při osvědčeném, nebo hledat něco nového? Bude ještě vůbec bavit lidi číst nějaké články o nějakých kytkách, budou někoho zajímat zkušenosti,  rady někoho druhého?  Nejsou lepší jen fotogalerie sukulentů, doplněné strohými encyklopedickými informacemi?  Anebo raději hupsnout do byznysu a spustit prodejní fotogalerie, eshopy a prodejní areály?

Ale aby to s námi neskončilo tak, jak říká slavná postava ve slavném filmu: ..a kam se poděla hudba?….Ne, ne, změny musí být a budou, ale měla by na našich stránkách zůstat radost. Ze života s přírodou, dokud ještě nějaká je. Radost z kytek, radost z psaní a focení, radost z cestování a objevování. Radost z toho, že nás zelených bláznů je pořád dost a možná ještě přibudou.

Odstrkujeme tedy naši káru plnou sukulentů a spol. a vyrážíme do páté sezóny Zel(e)ných listů. Těšíme se na vše hezké, co nás v ní potká a o čem vám určitě rádi napíšeme. Hodně hezkých kytek nám i vám všem. A hlavně ta hudba, tedy vlastně radost, aby se nám nevytratila.

J+R+Ch

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

gratulace

(Pavel, 5. 11. 2011 17:22)

Jirko a Radko gratuluji k výročí, vyprodukovali jste krom kytek i velké množství moudra, které stojí za to číst. Pavel Č.Bu

Gratulácia a poďakovanie

(Erika Pojezdalová, 7. 2. 2011 10:02)

Srdečne Vám gratulujem k štvrtému výročiu. Vaše stránky sú úžasné a veľmi mi pomáhajú pri starostlivosti o moje "šaláty". Hlavne Vaše pestovateľské skúsenosti sú pre mňa neocenitelné a preto Vám ďakujem a prajem veľa zdaru do ďalších rokov.
Erika Pojezdalová, Zvolen

No je tohleto možný?!?!?!

(Romča a spol., 29. 1. 2011 18:05)

Ahoj sukuletntní rodičové. Teda toto to letí ;o) Ale na druhou stranu, když vezmu, že vás známe a máme tak krátce, tak si říkám, že to není možné a že je to už minimálně sto let ;o)
Jen tak dál, u nás sledujem zel(e)né listy i několirát denně, jestli náhodou něco nepřibylo....
Brno zdraví Lhotu

hezký

(Tomáš B., 28. 1. 2011 22:36)

To je krásné zamyšlení. Jediné je to, že možná vístižnější je jedna písnička. No skrátka...a co děti? mají si kde hrát?.... Tak si pěkně hrajte, a můžete i zlobit. Děláte to DOBŘE. T.B.

Blahopřání

(Vláďa, 28. 1. 2011 21:00)

Ahoj,CHtěl bych Vám popřát vše nejlepší k Vašim narozeninám a zároveň poděkovat za Vaše úsilí,protože to co tady děláte je velice záslužná věc.
Tyto stránky se staly pěstitelskou encyklopedií pro nmoho lidí .Přeji Vám taky mnoho sil do dalších článků a ať se daří překonat problémy spojené s provozem těchto stránek.
Zelným stránkám zdar zdar zdar
ahoj Vláda

GRATULACE

(Standa, 28. 1. 2011 20:52)

Blahopřějí k výročí.Jste výborní,
jen tak dál. Děkuji.