Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chróstalovo umělecká pozvánka na K+S výstavu v Plzni 16.6. – 20.6.2012

3. 6. 2012

 

Chróstalovo umělecká pozvánka na K+S výstavu v Plzni 16.6. – 20.6.2012

 

Néni to zase tak dávno, kdy sem poctivě a pravidelně reportoval o výstavách plzeňskýho kaktusovýho klubu, kerých sem se tenkrát svýma exponátama účastňoval. Ale znáte to, jednó se zapomenete, prošvihnete přihlášku aj účast, aktívnů aj pasívnů, a už je po tradici. Ale říká se, že v nózi poznáš přítele, tož ty dva svoje sóputníky i ty jejich kaktusový přátele trochu podpořím a místo hodnocení zrobím pozvánku. Nakonec aj svůj osobní exponát k týhle příležitosti jsem zhotovil. Bývajó ty plzeňský výstavy dost dobrý akce a i se tam sótěží o jakýsi keramický trpajzlíky, tak jsem k temu přistópil s mysló otevřenó a vlastním kreativním kvasem. Lhotský Zelináři do výstavní sótěže s kolekcijó na téma „Máme rádi Vitaceae“ a tak jsem ty jejich všelijaký kytky pozvednul svým uměleckým počinem „Zátiší s Vitis vinifera, odrůda Modrý Portugal“ (viz tajný foto mýho tajnýho exponátu- jen exklůzivně pro vás).

Aby moje dílo bylo tó pravó performancó, což je jak všichni víte akční umění, mám takové nápadek. Vyzývám všechny odvážné návštěvníky zmíněné výstavy, kerym taky není lhostejná čeleď Vitaceae- česky révovité, aby pomohli spoludotvořit moje originální dílo vlastním akčním zásahem: přijďte, přineste přírodní korkové vinné špunt a vložte jej do mé kompozice dle svého citu a uvážení. Budu bedlivě sledovat (a dokumentovat) výsledky této společné výtvarně-propagační akce.

Pro ty, kerý ještě přesně neví kde a kdy se letošní plzeňská kaktusářsko-sukulentní výstava (s účastí naší zelenolistové trojky) koná, tož: od soboty 16. června do středy 20. června v Plzni, Křižíkových sadech na kultovnim místě zvaném „U Zvonu“ . Kromě naší společné expozice se budó Radka s Jirkó účastnit i prodejní části a hlavně poradenství (zvláště Jirka ohledně pěstování kaktusů). V rámci této bohulibé činnosti budó nabízet a též i prodávat tú svoju brožúru (jak oni temu sešitu říkajó) za hubičkovó cenu.

Pro Zelné listy a v rámci propagace KK Plzeň: V. CH.Chróstal, kromě jiného také perfomer a transformer

vystava-2.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář