Jdi na obsah Jdi na menu
 


Třetí narozeniny ZL

27. 1. 2010

Třetí narozeniny ZL

 

Tak dnes končí už třetí rok našich zelinářských stránek na českém netu. Co je tedy za námi – přes tisíc dnů relativně pravidelně zásobeného webu, 680 článků převážně s pěstitelskou tématikou, kromě fotomontáží ve článcích dalších 1000 fotografií v 50 fotogaleriích.

Ten třetí rok byl přece jen jiný než ty předchozí dva. Poklesl počet příspěvků od nás hlavních autorů (způsobený jinými prioritami), v podstatě se vytratily příspěvky od přátel (přesunuly se na jiné weby, hlavně na ten snad nejperspektivnější – stránky Sekce pěstitelů sukulentů) a hlavně jsme si uvědomili, že publikování textů a fotografií na Zel(e)ných listech není naší hlavní, ale doplňkovou zálibou. Tou hlavní zůstává pěstování našich oblíbených kytek.

Co tedy bude asi před námi v dalším roce – kromě klasického deníku, co potkalo nás a naše kytky, to budou nenápadné a dlouhodobé projekty, jako například představování méně známých rostlin, prezentace nových ale ověřených pěstebních postupů a nápadů, propagace generativního množení sukulentů a dalších xerofytů a třeba také návštěvy v méně známých i menších sbírkách.

Popřejme si sami sobě (R+J+Ch) výdrž a vám čtenářům dobré počtení a pokoukání. A co nejvíc radosti nad a se samotnými rostlinami, ať už sukulenty, broméliemi nebo cibulovinami. J.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

odpuka

(puk, 6. 2. 2010 0:32)

Mile ZS,
zelam vam este vela enthusiasmu pokracovat vo vasej misionarskej cinnosti v tejto tlupe.Vasa stranka mi pripada osviezujuca a casto ju navstevujem.
S pozdravom borispuk

ˇBlahopřání a velké díky

(Jana Ř., 4. 2. 2010 20:49)

Blahopřeji k 3.narozeninám a díky za příjemné chvíle
se ZL a s Radusou.Když se mi nedaří a mám den tak zv.blbec,šup na ZL nebo Radusu a vše je OK.A i když se daří,končím stejně každý večer vašimi web.stránkami.Díky Jana Říhová

Poděkování

(Radka , 29. 1. 2010 12:36)

Moc děkujeme za gratulace i za přízeň. Kdyby nás nikdo nečetl, asi bychom už se o další popularizaci nesnažili. I podobné reakce, jako je Vaše a Honzy Gratiase nám dávají chuť dál psát.

Gratulujem

(Ivan Behul, 29. 1. 2010 11:31)

Je úžasné, čo ste za tak krátky čas dokázali. Tri roky pri našom koníčku skoro nič neznamená, ale tri roky sledovať, ako sa darí Vám, Vašej stránke a rastlinám, tak to je paráda. Mnoho zdaru do budúcich rokov praje
Ivan Behul

Blahopřání

(JGr, 28. 1. 2010 9:53)

Blahopřeji vám 3 nejenom ke 3. výročí, ale i k faktu, že tento web nemá v ČR konkurenci a kdyby se jednou jeho obsah objevil na DVD, byla by to úžasná encyklopedie. Vím, o čem mluvím. Pozdravuje H. Gratias