Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šťastný a Zelený

31. 12. 2014

Šťastný a Zelený

 

Poslední den v roce je takový zvláštní, hlavně proto, že je poslední. Kromě například účetních uzávěrek je to okamžik všelikého bilancování, hodnocení, otáčení se zpátky a oddělování podstatného od nepodstatného. Taky je to období různých plánů, předsevzetí, odhodlaných projektů a vytyčovaných cílů. Taky to pro někoho může být den absolutních úletů, spojených se všemožnými projevy bujarého slavení. Každopádně to není den stejný jako těch 364 dní před ním, kromě Sylvestra Staloneho (který jako jeden z mála má úřední svátek) máme vlastně svátek všichni (i když pro ty s vyčerpanou dovolenou bohužel pracovní). Že jsme ten rok prožili i přežili.

Je to taky den, kdy vrcholí vzájemná přání. I my máme plné e-mailové schránky fotopřání a také většina SMS je přáníčková. Jak už jsem psal, nestíháme na vše odpovídat a tak to uděláme hromadně. Všem našim návštěvníkům, čtenářům, kamarádům, kolegům, učitelům i žákům, známým i neznámým, pěstitelům i jen obdivovatelům sukulentů (a spol.) přejeme Šťastný a Zelený nový rok 2015!

Kromě těch všech věcí, kterých se vám přebohatě dostalo v ostatních přáních, od nás to bude:

  1. co nejvíc času na vaše koně a koníčky

  2. hodně radosti z pěstování, zábavy, úspěchů i napínavého dobrodružství kolem sukulentů

  3. co nejvíc splněných přání a snů, zase opět těch zelených

  4. kromě přijímání radostí také co nejvíc jejího rozdávání

  5. hodně sluníčka nejen v duši ale i nad vašimi rostlinami

Byl by toho asi mnohem delší seznam věcí, které bychom vám přáli, ale ono je to nejvíc tak – jaký si ten n ový rok uděláte, takový ho budete mít. Takže nakonec popřejeme i hodně zlatých mušek (aspoň jak říká básník– malá i větší štěstíčka), bez kterých by to také nešlo. Tak všem v souladu s péefkou přejeme rok barevný, rozkvetlý, prosluněný a hlavně Šťastný a Zelený.....

J. + R. + Ch.

peefka-2015.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

desejos

(Emerson, 31. 12. 2014 18:51)

UM MONTE DE LEGUMES
NO ANO NOVO